Επικοινωνήστε με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας
       

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Είναι γνωστό ότι "την ιστορία τη γράφουν οι παρέες". Έτσι ξεκίνησε και η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας ως μια μικρή παρέα από το 1990, από μοτοσικλετιστές που τους ενώνει η αγάπη για οποιοδήποτε δίτροχο . Έτσι το μηχανάκι του πατέρα ή του παππού πήρε τη θέση του στο γκαράζ δίπλα στο σύγχρονο, ξανακύλησε στους δρόμους ξυπνώντας μνήμες, μυρωδιές, καπνούς και χρώματα, ξυπνώντας ενίοτε και τους γείτονες με εκείνες τις ελεύθερες εξατμίσεις.

Έπειτα η γνώση του restoring μεγάλωσε, μοτοσικλέτες απ΄ το εξωτερικό άρχισαν να έρχονται, η παρέα έγινε Λέσχη. Ύστερα ήρθαν οι αγώνες και οι εκθέσεις, οι πανελλήνιες συγκεντρώσεις και τα καλλιστεία, τα συμπόσια και οι καλλιτεχνικές βραδιές, τα ταξίδια στο εξωτερικό για να γεμίζουν με ικανοποίηση και εμπειρίες όποιον αγαπά τη μοτοσικλέτα.

Σήμερα η Λέσχη ξεπερνά τα 400 μέλη, είναι μέλος της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α και Μοτοσικλέτας (Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας) και της FIVA (Fedaration Internationale Vehicules Ancient) και πέρα από την ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και τεχνικών γνώσεων, ξέρει να κάνει καλά αυτό που περιμένει κάθε μοτοσικλετιστής: "Να περνάει καλά και να χαίρεται τη μοτοσικλέτα του".

Αν και εσύ πιστεύεις ότι "η μοτοσικλέτα είναι παιχνίδι για μεγάλα παιδιά" η Λέσχη λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ και βρίσκεται στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 6, στο Θησείο.
Tηλ. 210 322 1834

 
Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας * Classic Motorcycle Club of Greece * classicbike.gr Web Design, Development and Support: Natasha Nikolaou Classicbike.gr | Ενημέρωση